Picasso Lyceum: prominent in opening VO-congres 2017

Het VO-congres 2017, met als titel ‘leidinggeven aan verandering’, vindt vandaag donderdag 30 maart plaats in Nieuwegein. In zijn openingstoespraak bij dit VO-congres stond Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO-raad, uitgebreid stil bij zijn bezoek aan het Picasso Lyceum.

Dinsdag 14 maart werd namelijk op het Picasso Lyceum met een bijeenkomst voor leerlingen, docenten en ouders een feestelijk tintje gegeven aan de verdere uitrol van Onderwijs op Maat. Paul Rosenmöller en Jeroen van Grunsven, rector van het Picasso Lyceum interviewden toen een aantal leerlingen en docenten in een forum over hun ervaringen. In zijn openingstoespraak refereerde Paul Rosenmöller uitgebreid aan dit bezoek. Het fragment over het Picasso Lyceum is hier te bekijken.